Kom langs voor de meest unieke keuken!

STUDIO GRONINGEN

Een oneindige keuze aan materialen, oppervlakken en kleuren prikkelen de zintuigen en resulteren in een keuken en woonomgeving die naadloos aansluiten op al uw wensen. Laat u verrassen door de zo goed als eindeloze mogelijkheden. En waar uw voorkeur ook naar uitgaat, dankzij de persoonlijke samenstelling is elke designconcept uniek.

KLEUREN EN MATERIALEN

Karakteristieke verschijning

De keuze van de voorpanelen geeft de keuken zijn eigen unieke karakter. De klassieke varianten zijn glad, puristisch en de verschillende afwerkingen van mat tot hoogglans resulteren in een tijdloze uitstraling. De profielen creëren een empathisch warme atmosfeer. Dankzij de nauwkeurige afwerktechnieken krijgen de oppervlakken met metallic glans een edelsteenachtig en bijzonder uniek effect.

Inspirerende weelderigheid

De hoogwaardige materialen en texturen van de producten van Poggenpohl bieden een schat aan inspiratie. Met verschillende technieken bewerkt massief hout en fineerhout prikkelen de zintuigen met al hun natuurlijke levendigheid. Verschillende soorten natuursteen en metaal geven de werkbladen en kasten een expressieve uitstraling. Bescheiden ogende oppervlakken van praktische materialen creëren een aangenaam effect.

Stimulerend kleurenspel

Er kan uit een bijna onbeperkt aantal kleuren worden gekozen. Met speciaal samengestelde kleurenpaletten biedt Poggenpohl elegante mogelijkheden die variëren van kalmerende combinaties tot stimulerende composities. Het kleurenspel van de natuurstenen producten bieden een unieke en verrassende mogelijkheden.

Maak een afspraak of vraag meer informatie aan